Mikrobygg Hytte Basic


H 30 - H 40 - H 50 - H 60 - H 70

C 30 - C 40 - C 50 - C 60

Vårt konsept er å levere det du trenger. Våre modeller begynner med at bygget er montert og tett under tak. Så kan du oppgradere basic modellen eller velge en av våre 4 løsninger hvor det du ønsker inngår som standard.
 

Som du ser så har vi 5 C modeller tilpasset campingplasser som et alternativ til campingvogn og spikertelt. C modellene leveres uten trepanelt yttekledning som standard. Våre H. modeller kan du benytte både på campingplasser og ute i naturen der du har tomt.

Mikrobygg

Basic

BYGGET

Standard levering inneholder bærende konstruksjoner i tre med tak, gulv og veggplater. 2 lags norskproduserte vinduer malt i fargene hvit eller sort. Vinduer og dører medfølger der dette er tegnet inn i den enkelte modell. Innvendige dører leveres i fargen hvit som standard. Innvendig takhøyde er 2,40.

Våre H serie Hytter forutsetter at hytten monteres over platting.Basic leveres ikke med ovner eller andre varmeskilder.

GULV.

Våre modeller leveres uten høydeskiller innvendig. Dvs. alt på 1 plan. Innvendig gulv legges med standard laminat i stue, kjøkken, soverom og mellomgang. Gulvet på badet legges med gulvplater.

 

VEGGER.

Innvendige vegger og innvendige yttervegger er platet med fuktbestandig magnaboard plater. Utvendig med liggende trepanel. Noeonpor isolasjon benyttes. Veggene leveres lukket. Elektro ettermonteres i gulv og vegglist.

TAK.

Taket utvendig legges med shingel. Innvendig himling er hvite takplater. Byggene leveres uten belistning. Taket leveres med 5grader pulttak med avrenning til bakenforliggende takrenne og nedløp.

VINDUER / TERRASSEDØR.

Alle vinduer leveres som 2 lag uten sprosser. Det leveres dobbelt åpnet dør i terrassedør. I noen av våre modeller så er terrassedøren også inn og utgangsdør. Innvendig dører leveres med 90 cm bredde. 220 cm. høy.

VVS.

Hytten er ikke priset med Vann og avløp. Dette er tillegg og vil prises ut fra den enkelte kundens ønsker

ELEKTRO.

Hytten er priset med de antall stikk/ uttak som fremkommer for hver modell. H 30 / 4 dobble stikk + H 40 / 2 dobble stikk + H 50 og H 60 med 2 dobble på hvert rom. Det leveres 1 stk enkel utekontakt.

 

KJØKKEN.

Det leveres ikke kjøkken som standard. Se våre oppgraderte modeller hvor dette inngår. Du kan også bestille kjøkken som tilvalg i denne modellen.
 

GARDEROBESKAP.

Det leveres ikke garderobe løsninger som standard. Se våre oppgraderte modeller hvor dette inngår. Du kan også bestille garderobeskap som tilvalg i denne modellen.

BADEROMSMØBLER.

Det leveres ikke baderomsmøbler, toalett og andre møbler som standard. Se våre oppgraderte modeller hvor dette inngår. Du kan også bestille baderomsmøbler som tilvalg i denne modellen.


 

Mikrobygg

Basic

LES MER

Mikrobygg

med innredning

LES MER

Mikrobygg med møbelpakke

LES MER

Mikrobygg

Luxus.

LES MER

Hablbu-Hytte-1 (2).jpg
facebook.jpg

ÅPNINGSTIDER.

Mandag - Fredag  09-15.

Lørdag 11-14.

971 86 313

Desert in Dark

MikrobyggNorge

Tlf. 971 86 313

Opus Invest Holding As

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now